DE SPECIALIST IN BEVEILIGING

Sloten en sleutelmakerij

De minimale beveiliging voor uw woning

Sloten en elektrische sloten

Elke woning heeft zijn beveiligingsnoden. Een minimale beveiliging begint bij een slot op de deur. Daarom presenteert TAKI u een ruim aanbod aan hedendaagse sloten met een beschermd profiel en een aanboorbeveiliging. Op die manier draagt TAKI graag haar steentje bij om voor u een veilige en leefbare thuis te garanderen. Laat u begeleiden door onze vakkundige dienstverlening om voor u de best mogelijke sloten voor te schotelen. TAKI beschikt over een ruim aanbod aan deursloten, elektrische sloten, veiligheidsbeslag en vensterbeveiliging.

BEKIJK DE VIDEO VAN BB LOCKS ELEKTRISCHE SLOTEN

Sleutelmakerij

Slotenmakerij TAKI Antwerpen, Merksem, is gespecialiseerd in het bijmaken van bijna alle sleutels en verkoopt, plaatst, vervangt en herstelt sloten, veiligheidssloten en veiligheidsbeslag voor ramen en deuren. TAKI plaatst, herstelt en vervangt cilindersloten, opbouwcilinders, meerpuntssluitingen, insteeksloten, parlefoons, videofoons, sloten met beschermd profiel, aanboorbeveiligingen, veiligheidsdeuren, enz...

TAKI verkoopt en plaatst alle duurzame merken met eigendomscertificaten en is officiële dealer van KABA, ABLOY, ZEISS, IKON.

JA, IK WIL TAKI CONTACTEREN

 
Sloten en sleutelmakerij - KABA Expert
Sloten en sleutelmakerij - KABA Elolegic Sleutelkluis
Sloten en sleutelmakerij - KABA Elolegic Digitale Cilinder
Sloten en sleutelmakerij - GEGE pExtra
Sloten en sleutelmakerij - KABA Sleutelkluis
Sloten en sleutelmakerij - A1 meerpuntsluitingen

Betrouwbare en gecertificeerd slotenmaker. 

Eerlijke service, eerlijke prijzen gegarandeerd.